ВИДЕО: Меморијален турнир во ракомет во чест на Љубомир Насковски

Прв меморијален турнир во ракомет во чест на Љубомир Насковски- Мастика ќе биде организиран на 25 мај годинава во Соколана,  токму на светскиот ден на спортот,  информираше на денешната прес-конференција Марјан Стошевски од Организациониот одбор.

Коментари

коментар(и)