ВИДЕО: Меморијален турнир во ракомет во чест на Јасмина Голубовиќ

Активните ветеранки од Куманово в недела ќе организираат Меморијален турнир во чест на кумановската ракометна легенда Јасмина Голубовиќ- Јасе. Турнирот ќе се одигра во училишната спортска сала на „Перо Наков“, со почеток во 11 часот. Главен покровител на вториот меморијален турнир за Јасмина Голубовиќ е градоначалникот  на општина Куманово Максим Димитриевски.

Коментари

коментар(и)