(ВИДЕО) Мила Смилевска четвртa на светски натпревар

Мила Смилевска, деветоодделенка во основното училиште Кочо Рацин освои четврто место на светски натпревар по англиски јазик, под менторство на професорката Анита Димовска. Со одличен резулат од натпреварот се врати и осмоодделенката Бисера Чоробенска.

 

Коментари

коментар(и)