ВИДЕО: Митрички: СДСМ инвестира во Куманово

Цели 30 години во Куманово се гради од страна на СДСМ, рече на денешната прес-конференција портпаролот на општинската организација Александар Митрички. За разлика од СДСМ, во времето на ВМРО,  Куманово беше заборавено од страна на режимот цели десет години, потенцираше Митрички, набројувајќи дел од реализираните проекти од СДСМ во градов.

Коментари

коментар(и)