ВИДЕО: Младите со предлози за креирање на Националната стратегија

Младите од Куманово денеска на локална консултација имаа можност да дадат свои предлози и идеи за нацрт текстот на националната стратегија за идните четири години. Што бараат и предлагаат младите, ќе можете да слушнете во прилогот што следува по 18 часот!

 

Коментари

коментар(и)