ВИДЕО: Надлежните очекуваат развој на индустриската зона

Германски ланец маркети ЛИДЛ влезе во кумановската индустриска зона. Надлежните од најголемата општина во земјава очекуваат развој на зоната. Велат интерес има и од домашни и од странски инвеститори. Но од вкупно 33 парцели досега се продадени само десет.

Коментари

коментар(и)