(ВИДЕО) Над 2.000 деца дневно питачат во земјава, покажа истражувањето на „Градиме иднина“

Голем е бројот на децата питачи во земјава. Според анализата на „Градиме иднина“ над 2.000 деца дневно се на улиците. Застрашувачки е што на над 2.000 здравствената состојба им е лоша.

Коментари

коментар(и)