ВИДЕО: Наскоро ќе почне санацијата на кровот на „Браќа Миладиновци“

Избрана е фирма која ќе ја реализира санацијата на кровот на основното училиште „Браќа Миладиновци“. Министерството за образование за оваа намена ќе одвои речиси 15 милиони денари. Училиштето годинава прослави и 70 години постоење.

 

Коментари

коментар(и)