(ВИДЕО) Наставниците треба да имаат повисоки плати од полицијата, смета Димитриевски

Нагласувајќи дека државата се соочува со социо-економска, но и енергетска криза, градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски рече дека Македонија е една до ретките земји во светот каде платите во воспитно-образовната дејност се многу под платите на полицијата.

Коментари

коментар(и)