ВИДЕО: Најголемиот културен настан „Мото рок фест“, го најави кумановското културно лето

Најголемиот културен настан „Мото Рок фест“, кој на едно место ги собра љубителите на музиката, го најави и кумановското културно лето. Следуваат бројни културни настани, забави за сите вкусови.

Коментари

коментар(и)