(ВИДЕО) НСДП бара нов сообраќаен режим во центарот

Советникот од редовите на НСДП, Благојче Јакимовиќ денеска побара од градоначалникот да се измени сообраќајниот режим во центарот на градот, на барање на граѓаните од месната заедница Центар. Проследете го одговорот на градоначалникот Димитриевски, во продолжение.

Коментари

коментар(и)