ВИДЕО: Од 1 декември повторно евтина дневна тарифа

Регулаторната комисијата за енергетика ја одреди цената на струјата за наредните шест месеци, а од 1 декември повторно ќе има и евтина дневна тарифа.

 

Коментари

коментар(и)