ВИДЕО: Отворена изложбата „Црно и бело“ на Ана Трајковска

Во изложбениот салон на Центарот за култура денеска беше отворена изложбата насловена „Црно и бело“ на академската графичарка Ана Трајковска. Изложбата всушност е нејзин магистерски труд и е составена од принтови на најлон, изведени во големи формати.

 

Коментари

коментар(и)