ВИДЕО: Патронен празник на ООУ „ Кочо Рацин“

Основното училиште „Кочо Рацин“ денеска одбележува 78 години од своето постоење и успешно функционирање како воспитно- образовна установа.

По повод патрониот празник беше положено цвеќе пред бистата на Рацин, а присутните имаа можност да проследат пригодна културно уметничка програма подготвена од страна на триесетина наставници и стотина деца.

Коментари

коментар(и)