(ВИДЕО) Пензионерите бараат еднакво покачување на пензиите

Пензионерите од Куманово реагираат на покачувањето на пензиите, кое велат нема да ги опфати сите граѓани еднакво. Укажуваат дека согласно усвоените законски измени, лицата со најниски примања, повторно ќе добијат најмалку средства.

Коментари

коментар(и)