ВИДЕО: Поголем интерес за монтажни куќи и викендици

Во земјава е регистиран зголемен интерес за монтажни куќи и викендици. Растот на цените на недвижностите ги принуди граѓаните да бараат алтернативни начини за изградба на домови. Ваквите објекти станаа популарни по пандемијата.

Коментари

коментар(и)