ВИДЕО: Поетска вечер во чест на 11 Октомври

По повод претстојниот празник 11 Октомври, здружението на жени „Нада Михајлова“ и поетскиот клуб „Обденица“ викендов организираа традиционална поетска вечер. Освен членовите на клубот, со свои поеми пред присутните во малата сала на центарот за култура се претставија и средношколци, љубители на пишаниот збор.

Коментари

коментар(и)