ВИДЕО: Помош ќе добие секое запишано прваче, родителите ќе поднесат барање и ќе достават потребна документација

По носењето на одлуката на Советот на Општина Куманово, парична помош од 2.000 денари да добие секое прваче, од Секторот за образование при Општина Куманово, појаснуваат дека средствата ќе може да ги добие секое запишано прваче. Родителите ќе имаат обврска да поднесат барање и одредена документација.https://youtu.be/8M6rpOLXQAI

Коментари

коментар(и)