ВИДЕО: Почна штедењето во претпријатијата и установите

Исклучување на светилките и клима уредите, се дел од мерките коишто веќе започнаа да ги применуваат дел од јавните претпријатија и установи. Претпријатијата во страв ја исчекуваат новата сметка за електрична енергија.

Коментари

коментар(и)