ВИДЕО: Правдата остварена, студентите од приватните факултети ќе добијат превоз во Скопје

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација одлучи дека студентите од приватните факултети имаат право на бесплатен јавен превоз во Скопје. Град Скопје има рок од 60 дена да им го оствари ова право.

Коментари

коментар(и)