ВИДЕО: Празничната атмосфера ги развеселува граѓаните

Со новогодишните светилки и декорации, празничната атмосфера е тука меѓу нас, на улиците во Куманово, велат граѓаните кои што денеска со своите дечиња и со внуците се фотографираа на градскиот плоштад. Годинава, првпат е украсен и малиот плоштад, а последните две години општина Куманово го разубавува  градот со сопствени новогодишни декорации.

 

Коментари

коментар(и)