ВИДЕО: Привршува првата фаза од реконструкцијата на театарот

Тече реконструкцијата на кумановскиот театар. За краток период треба да заврши првата, а да почне втората фаза. Реконструкцијата ја отежнува растот на цените на градежните материјали по глобалната криза. Сепак надлежните се оптимисти дека кумановци наскоро ќе добијат театар каков што заслужуваат.

Коментари

коментар(и)