ВИДЕО: Продолжуваат активностите за пругата и во Перо Чичо, општината бара да се забрзаат работите, за да нема метеж

Продолжуваат активностите за изградбата на пругата. Се работи и на мостот на влезот во населбата Перо Чичо. Од општината информираат дека побарале да забрзаат работите, за да нема застој во сообраќајот. Но посочуваат и дека патната инфраструктура е значајно оштетена поради тешките товарни возила, за што ќе бараат и надокнада од Железници.

 

Коментари

коментар(и)