ВИДЕО: Промовирана „Кралот од Алшар и изворот на животот“

Во Занаетчискиот дом синоќа се одржа промоција на најновата книга на Филип Петровски. Станува збор за романот „Кралот од Алшар и изворот на животот“.

Коментари

коментар(и)