(ВИДЕО) Промовирани три дела на авторката Љиљана Тричковиќ

Во Занаетчискиот дом синоќа се одржа промоција на три дела на авторката Љиљана Тричковиќ. Станува збор за делата, стихозбирка „Секогаш своја“, и двата романи „Не ми ја допирај верата“ и „Прва замолив за љубов“.

Делата се работени во 2019 и 2020 година, а истите веќе се доставени и може да се најдат во градската библиотека „Тане Георгиевски“.

 

Промотор на делата беше претседателката на женската организација „Нада Михајлова“, Зора Ивановска.

Тричковиќ продолжува да работи на нови две дела.

 

Коментари

коментар(и)