ВИДЕО: Протестираат вработените во УЈП, бараат повисоки плати

Вработените во Управата за јавни приходи продолжуваат со двочасовните протести. Паралелно информираат од синдикатот тече и постапката за медијација, но и активностите за генералниот штрајк, кој би се случил за петнаесетина дена.

Коментари

коментар(и)