ВИДЕО: Пуштен во употреба патот Ропаљце-Матејче

Во присуство на високи владини функционери се пушти во употреба реконструираната делница Ропаљце и Матејче од државниот пат во општина Липково. Делницата во должина од скоро три километри ги поврзува двете населени места, обезбедувајќи безбедно движење за возачите.

Коментари

коментар(и)