ВИДЕО: Пчеларите оптимисти, очекуваат успешна сезона

Кумановските пчелари оптимисти. Сезоната почна лошо, но сепак се надеваат дека наредните месеци ќе бидат успешни. Информираат и за покачените цени на производите и неопходната опрема. Но интересот и љубовта кон оваа дејност велат не згаснува.

Коментари

коментар(и)