ВИДЕО: Регионален настан „Биди Ин, биди Инклузивен, биди Инклудиран“

Фондацијата „Чекор по чекор“ и здруженија „Инклузива“ и „Хандимак“ денеска одржаа регионален настан за северистокот на кој се презентираат успешните практики, предизвици, резултати до кои што дојдоа со имплементирање на проектот Биди Ин, биди Инклузивен, биди Инклудиран“.

Коментари

коментар(и)