ВИДЕО: Реновирана полициската станица во Пелинце

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски го посети граничниот премин Пелинце, но изврши и увид во реконструираниот објект на полициската станица. Целта е подобри услови за полициските службеници, но и подобра услуга кон граѓаните. Повеќе во прилогот по 18 часот!

Коментари

коментар(и)