(ВИДЕО) СДСМ: Ја враќаме спортската традиција на Соколана

Општинската организација на СДСМ денеска одржа прес-конференција кај Соколана. Портпаролот на партијата, Катерина Пешиќ Бошковска информираше дека првиот дел од проектот за реконструкција на Соколана е во завршна фаза.

Коментари

коментар(и)