ВИДЕО: Се одржа турнир во кошарка

На новото игралиште во близина на Спортската сала се одржа турнир во кошарка. Учествуваа натпреварувачи од различни националности од Куманово. Вечерва ќе се одржи финалето. За најдобрите ќе следуваат пехари. Главен иницијатор за турнирот е Иван Стојановски.

 

Коментари

коментар(и)