ВИДЕО: Се поставуваат топлински пумпи на затворениот градски базен

Во завршна фаза е инсталирањето на топлински пумпи на Затворениот градски базен во Куманово, со што ќе се постигнува повисоко ниво на енергетска ефикасност на објектот и заштеда на енергија. Директорот на јавното претпријатие „Куманово паркинг“, Сашо Петрушевски денеска на прес-конференција говореше и за посетеноста на отворениот базен, за кражбите во Соколана, за интересот од клубовите и рекреативците за тениските терени.

 

 

 

Коментари

коментар(и)