(ВИДЕО) Се расчистуваат одводните канали во кумановско

АД Водостопанство „ Кумановско- липковско поле “ продолжува со расчитување на одводните канали и речните корита во Куманово и кумановско, информира директорот Оливер Илиевски. Повеќе детали за активностите на терен, од изјавата што следува.

Коментари

коментар(и)