ВИДЕО: Силен аплауз за актерите од Пирот

Силен аплауз и овации за актерите од Театар Пирот од Србија  при изведбата на претставата „ Приказна за театарот“ во саботата на сцената на Центарот за култура.

Коментари

коментар(и)