(ВИДЕО) Слаб интерес за вакцинација во Липково

Слаб е интересот за вакцинација против ковид 19 во Липково, информираат од Здравствениот дом од оваа општина. Интерес велат има само кај повозрасните граѓани за третата доза. Од почетокот на годината имунизирани се 166 лица, додека од отворањето на пунктот вакцина примиле 1841 пациенти.

Коментари

коментар(и)