(ВИДЕО) Советниците изгласаа одлука за пакет линии за јавниот превоз

Советниците на вчерашната седница излагасаа одлука со која превозниците кои ќе ги добијат атрактивните градски линии ќе бидат должни да вршат превоз и во неатрактивните рурални средини. Оваа одлука следи бидејќи за одредени линии во селата немаше интерес од превозниците. Повеќе од изјавите во продолжение.

 

Коментари

коментар(и)