ВИДЕО: Советничката Валентина Младеновска гостува во „СТАВ“

Советничката Валентина Младеновска од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата гостува во емисијата СТАВ. Таа ќе зборува за последните случувања во Советот, актуелните прашања за ДУП-от кај Школската амбуланта, одземањето на ингеренции на градоначалникот, формирањето на одбор за изработка на програма за подигање спомен обележја, извештајот на сојузот на спортови, но и многу други теми.

Емисијата започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)