ВИДЕО: Советот изгласа, бесплатно ќе се користи читалната во библиотеката

Советот на Општина Куманово едногласно донесе одлука да се укине наплатата за користење на читалната во градската библиотека. Целта на иницијативата којашто ја покрена советник, а веднаш ја прифатија надлежните од градската библиотека, е да им се олесни буџетот на студентите, кои најмногу ја користат просторијата.

 

Коментари

коментар(и)