ВИДЕО: Советот и општината ги наградија првенците на генерација

Советот на општина Куманово, со поддршка на општината за прв пат организираше настан на кој ги награди најуспешните ученици за 2021/2022 учебна година.

Претседателката Ивана Ѓорѓиевска се надева дека ваквото признание ќе биде стимул на идните генерации, да вложуваат во своето образование. Таа нагласи дека учениците постигнуваат одлични резултати.

 

Коментари

коментар(и)