ВИДЕО: Соработката помеѓу новинарите и снимателите мора да е на високо ниво

За да се создаде успешен медиумски производ неопходна е соработка и добра комуникација помеѓу новинарите и снимателите, беше истакнато на обуката која што ја организираше секцијата на сниматели при Здружението на новинари на Македонија, а се одржа викендов во Охрид.

Коментари

коментар(и)