ВИДЕО: Соработка и јакнење на капацитетите за спречување екстремизам и тероризам

Градоначалници, претставници од локалната и централна власт, како и претставници од невладини организации и здруженија од општините Куманово, Прилеп, Гостивар, Тетово, Струмица и Кисела Вода оваа недела се состануваат во Куманово за да ги зајакнат политиките, програмите и структурите во земјава предводени од општините во справувањето со омраза, екстремизам и поларизација. Настанот се одржува под покровителство на Мрежата на силни градови во партнерство со Општина Куманово.

Коментари

коментар(и)