ВИДЕО: Стабилна состојбата со водостоите, пчињани бараат да се санира мостот

Во североистокот се стабилизира состојбата. Намален е водостојот нa реките. Опасност од нови поплави засега нема. Во кумановско проблем има со мостот во село Пчиња. Жителите бараат итна санација.

Коментари

коментар(и)