ВИДЕО: Стопанственикот Бобан Спасовски гостува во СТАВ

За патот до успехот на стопанственикот кој се занимава со повеќе дејности Бобан Спасовски од Куманово вечерва во емисијата СТАВ.

Следете не на ТВ Плус!

 

 

Коментари

коментар(и)