(ВИДЕО) Стошевски: Кога ќе ги превземе општината гробиштата во Карпош?

До каде е постапката за откуп на ново гробно место и превземање на гробиштата во населбата Карпош од страна на јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ , праша советникот  од ВМРО ДПМНЕ , Сашо Стошевски и побара одговор од градоначалникот Максим Димитриевски на неодамнешната седница за советнички прашања.

Коментари

коментар(и)