ВИДЕО: Трибина за матурска вечер без автомобил, алкохол и психотропни супстанци

Матурантите од Куманово денеска присуствуваа на трибина на која се говореше за прославување на матурската вечер без автомобили, алкохол и психотропни супстанци. Превентивната и едукативна активност во пресрет на матурските прослави беше во организација на Отсекот за превенција при Секторот за внатрешни работи и Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

Коментари

коментар(и)