(ВИДЕО) Услужните дејности да работат во недела, бара Занаетчиската комора

Занаетчиската комора на Македонија бара да им се овозможи на услужните дејности да работат во недела.

Според претседателот на комора, Агрон Фазлији, станува збор за фризерите, козметичарите, одредени пекарски и слаткарски производители.

Повеќе од прилогот во видеото.

 

Коментари

коментар(и)