ВИДЕО: „Чистота и Зеленило“ работиме согласно програмата, но ќе има и акции

Јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“ со став дека се работи согласно предвидената програма, откако дел од граѓаните забележаа на неуредени зелени површини по обилните врнежи од дожд.

Коментари

коментар(и)