ВИДЕО: ЈП „Чистота и зеленило“ ќе вработува општи работници

Со Годишниот план за вработување во 2023-та година се предвидува  ЈП „Чистота и зеленило“ да вработи 76 работници. Најголем дел од нив веќе работат ангажирани преку Агенцијата за времени вработувања, велат надлежните потенцирајќи дека новите вработувања се однесуваат на општи работници, а не на административни службеници.

Коментари

коментар(и)