ВИДЕО: Ќе продолжи ли бесплатниот градски превоз до декември?!

Првиот човек на Куманово, планира на Советот да му предложи до крајот на годината да ја продолжи мерката за бесплатен јавен градски превоз. На идната седница Советот ќе го разгледа извештајот за досегашните резултати. Според претседателката постигнати се значајни резултати.

Коментари

коментар(и)